Testimonials


“... Ik ben veel meer uitgerust! ...”

Tim Gorgels (32 jaar)

lees meer

“... Eindelijk onder die drie uur! ...”

Thomas Tomasian (41 jaar)

lees meer

“... Ik heb nu de juiste verhouding tussen omvang en intensiteit. ...”

Brendan Rillahan (44 jaar)

lees meer

Sponsoring


De triathlon sport beoefenen is behoorlijk prijzig. Dat komt omdat je voor drie sporten materiaal nodig hebt. Wetsuits, trisuits en vooral een racefiets zijn niet goedkoop.

En daarbovenop komen ook nog eens de hulpmiddelen die je nodig hebt om de progressie te meten. Een sporthorloge met GPS en hartslagmeting. Een fietscomputer. Een vermogensmeter. Tel die allemaal bij elkaar op en je komt al snel uit tussen de 1000 en 2000 euro.

Wij maken het graag interessant om deel te nemen aan ons trainingsprogramma. Daarom hebben wij een aantal sponsoren gevonden met mooie aanbiedingen. In de toekomst worden dit er waarschijnlijk nog meer.

Ironman

IronTraining heeft nauwe contacten met de Ironman organisatie. Maak je gebruik van ons Gold pakket? Dan kunnen we een mooi deelname- en verblijfsarrangement aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. Je verblijft dan altijd in een goed hotel dat een partnerschap heeft met Ironman. Wij regelen een tweepersoonskamer met halfpension voor maximaal zeven dagen. Je kunt dus ook een supporter meenemen! Het enige dat je zelf regelt, is de reis naar de locatie.

Garmin

Wanneer je via www.garmin.com een Garmin Forerunner 235, 645, 735XT of 935 koopt en ons de factuur stuurt, dan ontvang je 20% terug van het aankoopbedrag. Ditzelfde geldt voor de Vector 3S pedalen voor het meten van jouw vermogen tijdens het fietsen.

Futurumshop

Als je een trainingsschema via ons volgt, ontvang je een kortingscode voor onine winkelen bij Futurumshop.nl De korting varieert tussen de 20 en 100 euro, afhankelijk van het trainingsprogramma dat je volgt.

Die code kun je gebruiken voor kleding van Castelli en Brooks en helmen van KASK. De KASK Infinity is de ideale helm voor triathleten. Met gesloten ventielgaten is de helm meer aerodynamisch en geschikt voor wedstrijden. Met open ventielgaten geeft de helm meer koeling, wat prettig is tijdens trainingen en in de warmte. In windtunneltesten is aangetoond dat de helm bij gesloten ventielgaten nauwelijks onderdoet voor speciale tijdrithelmen.

Dare2Tri

Wanneer je een trainingsprogramma afneemt voor de hele of halve triathlon, ontvang je van ons een kortingscode voor de Mach wetsuits van het Nederlandse merk Dare2Tri. Een prima merk dat het goed doet in diverse testen. Ze hebben wetsuits in alle prijsklassen. Met onze code krijg je 10% korting.

Fusion

Bij Fusion kun je heel voordelig een IronTraining trisuit of speedsuit bestellen. Normaal gesproken kost een pak 255 euro, maar als je een trainingsschema bij ons volgt kan je het pak kopen voor 99 euro. Maak je gebruik van ons Gold pakket, dan krijg je een pak gratis. Op deze pakken staat het logo van IronTraining. En als je dat wilt, wordt jouw naam en de vlag van jouw land erbij afgedrukt. Zo heb je een unieke outfit!

Neem contact op

Emailadres:

info@irontraining.nl

Vragen over trainingsschema:

feedback@irontraining.nl

contact formulier

Contact formulier verstuurd.
versturen

* Verplichte velden